Musztardowa pasta z makreli i jajka

Zaktualizowano: 11 kwi 2021

Składniki:


1. Makrela wędzona 60g (60 x gram 1g)


2. Sól 0.3g (1 x szczypta 0.3g)


3. Pieprz czarny 0.6g (2 x szczypta 0.3g)


4. Jajko 50g (1 x sztuka 50g)


5. Musztarda 20g (1 x łyżka 20g)


6. Cebula 25g (0.25 x sztuka 100g)



Opis przygotowania:


Jajko ugotować na twardo (lub półtwardo), obrać, rozdrobnić. Makrelę obrać z ości, rozdrobnić widelcem. Cebulę obrać, pokroić w kosteczkę. Składniki połączyć, doprawić, wymieszać.


Składniki odżywcze:

1. Energia 227kcal

2. Węglowodany 4g

3. Białko 19g

4. Tłuszcz 14g

134 wyświetlenia0 komentarzy

Ostatnie posty

Zobacz wszystkie